KADROMUZ

Alim Semih AKÇAY - Okul Müdürü

10.11.1973 yılında Fethiye´de doğdu.İlk,orta ve lise öğrenimini Fethiye´de Üniversite öğrenimini Denizli´de Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünde gerçekleştirdi.1996 yılında Ağrı İlinde sınıf öğretmeni olarak göreve başladı.1998 yılında Fethiye´ye atandıktan sonra Kumluova Prof.Dr. Ayhan Önder İlköğretim Okulunda öğretmen,Çaltıözü Çobanlar Ş.Er R.Bilgiç Okulu´nda Md.Yrd ve Müdür V., Alaçat Ş.Er A.Şimşek İlköğretim Okulu´nda Okul Müdürü, Döğer Ali Hilmi Yonca Döğerli Okulu´nda Müdür Yardımcısı, Müdür Vekili, Eldirek İsmail Sarıkaya İlkokulu / Ortaokulu´nda Okul Müdürü olarak görev yaptı. 1 Ağustos 2023 tarihinden itibaren Yanıklar İlkokulu / Ortaokulu´nda Okul Müdürü olarak hizmet vermektedir. Evli ve 2 Çocuk babasıdır.